Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Georgia Guidestones: Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας




Επαναδημοσίευση με νέα στοιχεία.

Καθοδηγήτριες πλάκες της Γεωργίας, ή αλλιώς... "Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας"!

Το σχέδιο μεθοδευμένης γενοκτονίας πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού γραμμένο σε πλάκες από γρανίτη στο Έλμπερτον της Γεωργίας των ΗΠΑ.

Το πρώτο νεοεποχήτικο μήνυμα των Georgia Guidestones γράφει:
Διατήρηση του παγκόσμιου πληθυσμού κάτω από 500.000.000 σε αρμονική ισορροπία με τη φύση.

Το συνολικό μήνυμα των Georgia Guidestones:
(1) Δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. (2) Οικολογική προπαγάνδα .(3) Προώθηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. (4) Προώθηση μιας νέας πνευματικότητας (Νέα Εποχή - Νέα θρησκεία)

Δεν μας λένε όμως οι (ταφό)πλακες με πιο τρόπο σκοπεύουν να εξοντώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, χαρακτηρίζοντάς τους ως "άχρηστους καταναλωτές"(useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαικές μάζες, δηλαδή εμάς!

ή μήπως μας τα λένε στα μούτρα μας, αλλά εμείς -ως συνήθως- αδιαφορούμε...;

Περισσότερο φως πάνω στον τρόπο γενοκτονίας που γίνεται από αυτά τα καθάρματα δίνει το project πληθυσμιακού αποδεκατισμού, μελέτη του συμφώνου Εθνικής Ασφαλείας αρ.200, του διαβόητου Henry Kissinger που αφορά κυρίως τις χώρες του Τρίτου Κόσμου και καλεί στη χρήση βιολογικών όπλων (όπως το AIDS) αλλά και μέσω των ίδιων των τροφίμων (junkfood).

google tags: Global 2000 population control, National Security Study Memorandum 200 Kissinger.

Περισσότερα στοιχεία για το θεοσοφικό Λούσις <Λούσιφερ> Τράστ και τον Μακναμάρα:
http://www.realnews247.com/the_lucis_trust_satanism_and_the_nwo.htm

Αφυπνιστείτε, ενημερωθείτε και αντισταθείτε στη δαιμονική Νέα Τάξη πριν είναι πολύ αργά για όλους!

Σενάρια 3ου Παγκόσμιου Πολέμου


Διαβάστε και φρίξτε! ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!!!

Προτείνουν ούτε λίγο ούτε πολύ 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο για να τονωθεί η οικονομία!


Τα Κινεζικά ΜΜΕ πρώτα και άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αργότερα σε μεγάλη ένταση ανάφεραν και σχολίασαν την τελευταία συνάντηση μεταξύ της Πολυεθνικής RAND και του Πενταγώνου στις ΗΠΑ.

Ο Οργανισμός Ροκφέλερ - Φορντ/Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND πρότεινε ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη θα αναζωογονούσε την οικονομία βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική.

Οι διευθυντές του Rand που είναι επίσης μπλεγμένοι στη διαβόητη ομάδα Carlyle που διοικείτε από πρώην πολιτικούς ζήτησαν τα $5 τρισεκατομμύρια δολάρια του προγράμματος διάσωσης της οικονομίας που καταληστεύτηκαν από τους Αμερικανούς φορολογούμενους πολίτες να χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση ενός νέου πολέμου! Η ακριβής χώρα που θα δεχτεί την επίθεση δεν έγινε γνωστή αλλά οι πιθανοί υποψήφιοι είναι η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και πιθανόν ακόμα και η Ιαπωνία αφού αυτοί κρατάνε το περισσότερο χρέος των ΗΠΑ. Ο αναλυτής της RAND κατέστησε σαφές στο Πεντάγωνο και στους πολιτικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους που ήταν παρόντες ότι η επίθεση πρέπει να γίνει σε ένα έθνος μεγάλης επιρροής ξένης ισχύος. Γι'αυτό το λόγο η Βόρεια Κορέα γρήγορα απορρίφθηκε.

Αυτή είναι πιθανόν η "τεχνητή κρίση" στην οποία αναφέρθηκε ο Τζο Μπίντεν (αντιπρόεδρος του Ομπάμα) δύο εβδομάδες πριν σε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον Ομπάμα. Η Μαντλιν Ολμπράιτ και ο Κολιν Πάουελ γρήγορα επιβεβαίωσαν τις προειδοποιήσεις του Μπίνεν, προειδοποιώντας το τηλεοπτικό κοινό για μια επικείμενη διεθνή κρίση που πρόκειται να ανακοινωθεί στο κοινό λίγο μετά την κατά τα φαινόμενα επικείμενη ορκομωσία του Ομπάμα.

πηγές: ειδησιογραφικά πρακτορεία

"Μανιτάρι" πυρηνικής έκρηξης φτιαγμένο από αλυσίδες και στημένο έξω από ένα κτίριο της Rand Corporation στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, ως δείγμα της πολεμοκάπηλης παράνοιας που χαρακτηρίζει τον οργανισμό.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (5)















Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

EΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης


Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας και στα Βαλκάνια, δημιουργούν σε κάθε λογικό άνθρωπο προβληματισμό.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι όσοι έχουν διαβάσει τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που αναφέρονται στο βιβλίο του Μητροπολίτη πρ. Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, καθώς και τις προφητείες του οσίου Γέροντος Παϊσίου.

Πριν εξετάσουμε τις προφητείες, θα ήθελα να δούμε πρώτα τα πολιτικά και εθνικά γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας και στα Βαλκάνια.

Έχοντας τις προφητείες των δυο ανωτέρω Αγίων μας, ελεύθερα μετά μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες συγκρίσεις.

Πολιτικά και Εθνικά Γεγονότα

Η Αμερική τεμαχίζει την πρώην πανίσχυρη Γιουγκοσλαβία σε μικρά κρατίδια, στηρίζοντας Καθολικούς και Μουσουλμάνους. Τοποθετεί δε μετά, πάντοτε κατόπιν εθνικών εκλογών, κυβερνήσεις της αρεσκείας της.

Ένα παρόμοιο σχέδιο έχει η Αμερική, ισχυρίζονται αρκετοί ειδήμονες και για την Ελλάδα. Το σχέδιο αυτό η Αμερική το έχει βαφτίσει «Σχέδιο Κίσινγκερ», το οποίο προβλέπει φυσικά το διαμελισμό της Ελλάδος.

Το νέο κρατίδιο ξεκινά από την Άρτα και πάνω, με την ονομασία Μεγάλη Αλβανία.

Το δεύτερο κρατίδιο έχει να κάνει με τα Σκόπια, όπου δημιουργείται το κράτος της Μακεδονίας που φθάνει έως τη Λάρισα. Το τρίτο κρατίδιο είναι η Θράκη.

Σας θυμίζουμε τι είχε πει η πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στις 12/3/2005 προς τον ορκιζόμενο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Κάρολο Παπούλια:

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...».

Το «Σχέδιο Κίσινγκερ» της Αμερικής ήταν και είναι γνωστό στην πολιτική ηγεσία της χώρας μας. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, γνώστης φυσικά του σχεδίου αυτού, φρόντισε να ανατρέψει τα σχέδια της Αμερικής.

Πώς; Μα φυσικά κάνοντας συμφωνίες μετά της Ρωσίας. Η πιο ισχυρή συμφωνία μετά της Ρωσίας, εκτός της αδείας που έδωσε η χώρα μας να περάσει ο αγωγός «Μπουργκάς» μέσα από όλη την βόρειο Ελλάδα, είναι η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδος – Ρωσίας, η οποία προβλέπει ότι εάν κινδυνεύσει ο ρωσικός αγωγός Μπουργκάς, από Αλεξανδρούπολη έως Ηγουμενίτσα, η Ρωσία έχει το δικαίωμα να επέμβει με τις δυνάμεις του στρατού της, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της εντός του ελληνικού εδάφους.

Αυτό ανατίναξε στον αέρα, το «Σχέδιο Κίσινγκερ» της Αμερικής. Πώς θα δημιουργηθεί τώρα η Μεγάλη Αλβανία, το κράτος της Μακεδονίας μέχρι τη Λάρισα και το κράτος της Θράκης; Αν τολμήσει κάτι τέτοιο η Αμερική, θα αντιμετωπίσει το ρωσικό στρατό.

Πανέξυπνη η κίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος έχοντας
τις πλάτες πλέον των Ρώσων τολμά και λέει και ένα ισχυρό ΟΧΙ στα Σκόπια.

Ο Καραμανλής γίνεται ενοχλητικός πλέον για την Αμερική. Πρέπει να πέσει. Έτσι αρχίζουν τα «παρατράγουδα». Οι φωτιές που κατέκαψαν όλη την Πελοπόννησο και την Ελλάδα, που ανάγκασαν τον Υπουργό της Κυβέρνησης κ. Βύρωνα Πολύδωρα να πει στις 26/8/2007 ότι: «δεχόμεθα ασύμμετρη απειλή», που για εμάς σημαίνει ότι δεχόμεθα απειλή από μια χώρα, που δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί της

Όλα αυτά γίνονται προεκλογικά.

Η Αμερική πιστεύει ότι ο Καραμανλής δεν θα μπορέσει να πάρει τις εκλογές στις 2/10/2007, τα εκδοτικά λόμπυ της χώρας μας, μιλούν συνέχεια για ανίκανη Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει ακόμα και τις φωτιές.

Τελικά ο Καραμανλής παίρνει τις εκλογές έστω και με 2 παραπάνω βουλευτές, κάτι που με τίποτα δεν το περίμενε η Αμερική.

Ακολουθεί τον Μάρτιο, το ΟΧΙ στα Σκόπια και ξεκινά αμέσως από τα «αμερικάνικα συμφέροντα» ο πόλεμος κατά του Καραμανλή.



Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του άρθρου μας, ότι όταν η Ελληνική Κυβέρνηση το 1974 είχε πει ΟΧΙ στην Αμερική, για την προσγείωση πολεμικών αεροσκαφών στην Κύπρο, που πήγαιναν προς ενίσχυση του Ισραήλ, μετά από 6 μήνες περίπου χάσαμε την μισή Κύπρο.

Μετά το ΟΧΙ στα Σκόπια για την ένταξή τους στο Νάτο, οι Τούρκοι απειλούν σήμερα το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Τυχαίο;

Όλους τους προηγούμενους μήνες, έχουμε συνεχείς «αποκαλύψεις» με υπαρκτά ή και εντελώς ανύπαρκτα σκάνδαλα εις βάρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, όπως Ζαχόπουλος, Ομόλογα, Καρτέλ, Siemens, Βατοπαίδι, Κάψιμο Αθήνας, Κοινωνικές αναταραχές κτλ. Στόχος και πάλι ένας: Να φανεί ανίκανη η Κυβέρνηση Καραμανλή στα μάτια των Ελλήνων, (κάτι που συνεχώς επαναλαμβάνουν σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε.), ώστε η Αμερική να μπορέσει να ρίξει τον Καραμανλή οδηγώντας τον σε εκλογές ή να τον κάνει να προσκυνήσει…

Εάν βλέπατε ότι η οικογένειά σας, δεχόταν ξαφνικά την μια ημέρα επίθεση της εφορίας, μετά από λίγες μέρες της Νομαρχίας, μετά από λίγες μέρες πάλι της Πολεοδομίας κ.ο.κ., θα πιστεύατε ότι οι «επισκέψεις» όλων αυτών των υπηρεσιών στο σπίτι σας, θα ήταν τυχαίες; Ή ότι κάποιος θέλει να εξοντώσει την οικογένειά σας;

Το αυτό συμβαίνει με την ελληνική Κυβέρνηση. Μόνο χαζοί ή κομματικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να το δουν, ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και γιατί κάνει πόλεμο κατά της σημερινής Ελληνικής Κυβέρνησης.

Όσα προαναφέραμε, είναι τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πολιτική και εθνική σκηνή μας.

Για να δούμε τώρα τι λέγουν οι προφητείες των Αγίων μας και να τις συγκρίνουμε με τις πολιτικές και εθνικές εξελίξεις.

Προφητείες Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Γέροντος Παϊσίου

1ον «Αν ο πόλεμος πιάσει από πάνω, θα πάθετε πολλά δεινά. Αν πιάσει από κάτω θα πάθετε λίγα». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Άγιος Κοσμάς, βρίσκεται στην Ήπειρο όταν προφητεύει, άρα η Αλβανία και τα Σκόπια είναι από πάνω του. Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι γεωγραφικά από κάτω.

Κατά δύναμην ερμηνεία:

Αν η Αμερική επιτύχει τελικά να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ», που θέλει την Ελλάδα να φτάνει στη Λάρισα, τότε θα χυθεί πολύ αίμα για να το πετύχουν αυτό οι Αμερικανοί.

Αν ο πόλεμος ξεκινήσει από κάτω, τότε θα πάθουμε λίγα δεινά.
Από κάτω βρίσκεται όμως και το Ισραήλ, που ήδη βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

2ον «Όταν δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θα έλθει το ποθούμενο». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Κατά δύναμην ερμηνεία:

Το ποθούμενο όλοι γνωρίζουμε, για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, είναι η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης.

Τι είναι όμως το χιλιάρμενο; Αρμενίζω σημαίνει ταξιδεύω, είναι καράβι που έχει κάνει χίλια ταξίδια; Άρμενα όμως λέγονται και τα κατάρτια των καραβιών. Την εποχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, υπήρχαν καράβια ακόμη με κατάρτια.

Θα πρέπει να προσέξουμε ότι, ο Άγιος δεν λέγει τα χιλιάρμενα, οπότε να εννοήσουμε ότι θα είναι καράβια πολλά, που στο σύνολό τους θα έχουν χίλια κατάρτια, αλλά λέγει το χιλιάρμενο.

Ένα δηλαδή καράβι μεγάλο, το οποίο θα έχει δύναμη και ισχύ όσο θα είχαν, όλα μαζί τα καράβια με τα χίλια κατάρτια. Αυτό είναι το χιλιάρμενο.

Ξαφνικά βλέπουμε, με την άδεια της ελληνικής Κυβερνήσεως, να παρουσιάζεται στα ελληνικά νερά για ασκήσεις, -εντελώς τυχαία;- ένα τεράστιο ρωσικό πολεμικό καράβι, μήκους 991 πόδια, με 2646 άτομα πλήρωμα, 12 μαχητικά αεροπλάνα, 24 ελικόπτερα και 12 εκτοξευτές πυραύλων με βεληνεκές 400 χιλιομέτρων κ.α.

Όσοι είδαν αυτό το καράβι από τηλεοράσεως είπαν, αυτό είναι το χιλιάρμενο!

Πώς όμως ξαφνικά ήρθε ρωσικός στόλος να κάνει ασκήσεις κοντά στο Ελληνικό νησί Αγαθονήσι και πηγαινοέρχεται το χιλιάρμενο μέχρι Κρήτη;

Έχει μιλήσει άραγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας, δια τα όσα μας κάνει η Αμερική και ότι υπάρχει περίπτωση πολέμου εις βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους της Τουρκίας με τις πλάτες των Η.Π.Α.;

Ας μη ξεχνούμε ότι η Αμερική, για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της και να πάρει τα πετρέλαια από το Ιράκ και να τοποθετήσει στη χώρα αυτή αμερικάνικη Κυβέρνηση, έπεισε τα περισσότερα Κράτη, ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν έχει πυρηνικά όπλα και κινδυνεύει ο πλανήτης από ένα τρομοκράτη!

Το αποτέλεσμα γνωστό, έκανε πόλεμο, σκότωσε τον Σαντάμ, τοποθέτησε δική της Κυβέρνηση, πήρε τα πετρέλαια και φυσικά τα πυρηνικά όπλα δεν βρέθηκαν!

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει στην Ελλάδα και στον Πρωθυπουργό της, τον Καραμανλή;

Εδώ τα πράγματα όμως είναι σήμερα πιο δύσκολα. Διότι έχει ανακατευθεί η Ρωσία. Θα τολμήσει η Αμερική να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ»; Για να δούμε τι έχει πει και ο όσιος Γέροντας Παΐσιος.

3ον «Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια…». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)

Μία παρέα στρατιωτικών περίμενε στον φράχτη του γέροντα, στην Παναγούδα. Σήκωσαν τα μάτια και κοίταξαν τον γέροντα να έρχεται προς το μέρος τους.

Άνοιξε την συρματένια πόρτα του φράχτη και τους καλωσόρισε. Τους έβαλε να καθίσουν κάτω από ένα δέντρο και άρχισε την συζήτηση μαζί τους.

Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα του είπε:

- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα… Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι… Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.

- Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν…

- Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…

Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε. Είναι ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Γράψας…

Υπάρχουν άραγε προφητείες; Και αν ναι, τι μέλλει γενέσθαι, μιας και διανύουμε ήδη την εποχή για τα σπανάκια…

4ον «Οι Ρώσοι θα έχουν συμφέροντα από την Ελλάδα και μετά τον πόλεμο θα χαρίσουν στους Έλληνες την Πόλη». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)

Κατά δύναμιν ερμηνεία:

Όταν ο όσιος Γέροντας Παΐσιος, έλεγε τα ανωτέρω λόγια, ουδεμία συμφωνία είχε υπάρξει μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας για τον αγωγό «Μπουργκάς».

Η Ελλάδα όμως σήμερα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ρωσίας και η Ρωσία έχει κάθε λόγο, να προστατεύσει την Ελλάδα απ’ όπου διέρχεται ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς φυσικού αερίου της Ρωσίας.

Αν τολμήσει η Αμερική και βάλει τους Τούρκους να μας χτυπήσουν, τότε η Ρωσία να είστε σίγουροι ότι θα επέμβει υπέρ της Ελλάδος, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Έτσι θα εκπληρωθεί και η προφητεία του Γέροντος Παϊσίου.

Η Ρωσία θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και τα στενά των Δαρδανελίων, για να ανακόψει τον τουρκικό ανεφοδιασμό εις βάρος της Ελλάδος και μετά μη συνορεύοντας η Ρωσία μετά της Κωνσταντινουπόλεως, θα χαρίσει την Πόλη
στους Έλληνες.

5ον «Η Ελλάδα δεν θα πάθει κακό από τον πόλεμο, αλλά θα έλθει μεγάλη πείνα για μερικούς μήνες. Να είστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσετε». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)

Κατά δύναμιν ερμηνεία:

Εάν ξεσπάσει πόλεμος και ανακατευθεί η Ρωσία, σίγουρα θα υπάρξει ανάμιξη της Αμερικής και άλλων δυνάμεων. Η Ελλάδα κατά τον όσιο Γέροντα Παΐσιο δεν θα
πάθει κακό από τον πόλεμο, αλλά, ίσως από την διεθνή απομόνωση που θα δεχθεί, να διέλθει μεγάλη πείνα. Αν υπολογίσουμε και την διεθνή οικονομική κρίση, τότε η πείνα θα είναι ισχυρή.

Αυτά αναφέρουν μερικές από τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Γέροντος Παϊσίου.

Αν συγκρίνουμε τώρα τις εξελίξεις στα πολιτικά και εθνικά μας θέματα, μαζί με τις προφητείες των Αγίων, τότε βλέπουμε ότι είμαστε ίσως ενώπιον μεγάλων εξελίξεων.

Όλα όμως τα ανωτέρω γεγονότα μαρτυρούν και βοούν ένα γεγονός. Ότι η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός είναι πίστη αληθινή. Αναδεικνύει αγίους, που πριν εκατοντάδες ή δεκάδες χρόνια μας μετέφεραν, όσα ο Θεός τους είπε στο δικό τους αυτί. Ξεκάθαρα βλέπουμε, πως το χέρι του Θεού κρύβεται πίσω από την ανθρώπινη ιστορία.

Ξεκάθαρα οι πιστοί, ως νέος Ισραήλ βλέπουν το χέρι του Θεού να κατευθύνει το ανθρώπινο γένος. Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι στόχος και σχέδιο του Θεού είναι ένα, η σωτηρία του ανθρώπου.

Οι άγιοι υπηρέτησαν με ταπείνωση αυτό το σχέδιο, έχοντας σκοπό την μετάνοια και τη σωτηρία αυτού του λαού. Η μόνη οδός σωτηρίας μας είναι η ταπείνωση και η μετάνοια, που είναι η μόνη ικανή να ανατρέψει όλα τα δεινά και να τα μεταφέρει σε άλλη εποχή, που οι άνθρωποι δεν θα θέλουν να μετανοήσουν.

Είθε αυτή η εποχή της αμετανοησίας να μην είναι η δική μας γενεά.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Στήνουν νέα "Ιμια" οι Τούρκοι.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ


Η προσπάθεια διάσωσης των υποτιθέμενων ναυαγών ξεκίνησε περίπου στις έντεκα και είκοσι το βράδυ της Τρίτης, όταν το ενιαίο κέντρο συντονισμού έρευνας και διάσωσης του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας είχε την πληροφορία ότι στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου βρίσκονται δεκαπέντε άτομα και ζήτησε τη συνδρομή του Πενταγώνου για τον εντοπισμό τους. Το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε ΝΟΤΑΜ προς τους αεροναυτιλλομένους, ώστε να μην παρεμποδιστεί η προσπάθεια έρευνας και διάσωσης αλλά και να παρασχεθεί βοήθεια από εναέρια μέσα και ναυτικές μονάδες που ενδεχομένως κινούνταν στην περιοχή.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι από πού προήλθε η ενημέρωση του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας για τους 15 αγνοούμενους ευρισκόμενους στην θάλασσα και γιατί το ΕΚΣΕΔ δεν διασταύρωσε (όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές) την πληροφορία προτού ζητήσει τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Υπήρξε τηλεφώνημα στο υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας και από ποιον(όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες μας); Όπως προκύπτει από την εξέλιξη του επεισοδίου, το περιστατικό είτε είχε ενορχηστρωθεί, είτε οι Τούρκοι παρενέβησαν βλέποντας Ελληνικές δυνάμεις σε μια περιοχή που θεωρούν ότι δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια!
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ελληνικό Σούπερ Πούμα ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων. Η πτήση διήρκεσε μια ώρα, οι πιλότοι δεν παρατήρησαν τίποτα που να αποδεικνύει ότι στην περιοχή είχε ναυαγήσει σκάφος. Μέχρι τη μια και τέταρο τη νύχτα, οι τουρκικές αρχές επικοινώνησαν έξι φορές με το πλήρωμα του Σούπερ Πούμα και ισχυρίζονταν ότι το ελληνικό ελικόπτερο βρίσκεται σε ξένο FIR (ενώ πετούσε σε περιοχή ευθύνης της Ελλάδας) απαιτώντας να αποχωρήσει άμεσα. Κατόπιν σχετικών οδηγιών, οι πιλότοι του Σούπερ Πούμα δεν απάντησαν στις τουρκικές αρχές.
Μέχρι τις εννέα το πρωί της Τετάρτης, η κανονιοφόρος του ΠΝ, το ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και τα πλωτά του Λιμενικού δεν είχαν εντοπίσει ούτε ίχνος των υποτίθεται αγνοούμενων (ευρισκόμενων στη θάλασσα) λαθρομεταναστών.
Την ώρα εκείνη στην περιοχή εμφανίστηκαν δυναμικά τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις που αξίωσαν την απομάκρυνση των ελληνικών δυνάμεων με τον ισχυρισμό ότι δεν έχουν ευθύνη έρευνας και διάσωσης εντός της τουρκικής επικράτειας!
Η κανονιοφόρος Νικηφόρος παρενοχλήθηκε από την τουρκική ακτοφυλακίδα ενώ τουρκικά F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών και από την συχνότητα κινδύνου καλούσαν το πλήρωμα του ελληνικού Σούπερ Πούμα να απομακρυνθεί από το τουρκικό FIR! Το Πεντάγωνο έδωσε οδηγίες στους πιλότους του ελικοπτέρου να προσγειωθούν άμεσα στο Φαρμακονήσι, διαβλέποντας το ενδεχόμενο οι Τούρκοι να αποπειραθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην πτηση του Σούπερ Πούμα. Την ώρα που το ελικόπτερο προσγειωνόταν στο ελικοδρόμιο του Φαρμακονησίου, τα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Σούπερ Πούμα και στη συνέχεια (ώρα 09.22) έκαναν αλλεπάλληλες χαμηλές πτήσεις πάνω από το νησί. , δημιουργώντας κίνδυνο για την ασφάλεια του πληρώματος. Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως δύο ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από την Κρήτη και αναχαίτισαν τα τουρκικά αεροσκάφη. Στις 09.55 -βγαίνοντας από το FIR Αθηνών- οι εισβολείς έκαναν υπέρπτηση άνωθεν και του Αγαθονησίου.
Πληροφορίες αναφέρουν και την εμπλοκή Τουρκικού ελικοπτέρου, το οποίο πλησίασε το Ελληνικό Σούπερ Πούμα, πολύ επικίνδυνα. Σχετική αναφορά έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER στο δελτίο του έγκριτού δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, σήμερα στις 20.00΄.
Στο αμιγώς στρατιωτικό πεδίο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν παρατηρείται μετακίνηση ούτε συγκέντρωση στρατευμάτων ούτε από την ελληνική, ούτε και από την τουρκική πλευρά. Στην περιοχή των Δωδεκανήσων παραμένει η κανονιοφόρος Νικηφόρος που βρίσκεται σε μόνιμη διασπορά στη ναυτική βάση της Λέρου. Στο Ελληνικό ΓΕΕΘΑ τηρείται επαυξημένη ετοιμότητα, για το ενδεχόμενο νέας κρίσης, καθώς το διάστημα των επόμενων 48 ωρών χαρακτηρίζεται κρίσιμο.


΄Ομηρος Φωτιάδης
πηγή: http://strategy-geopolitics.blogspot.com



Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Τουρκική προκλητικότητα σε Αγαθονήσι & Φαρμακονήσι


Στήνουν νέα Ίμια οι Τούρκοι...


Παρά την επιμελή προσπάθεια των ΜΜΕ να αποκρύψουν το θέμα , το θερμόμετρο στο Αιγαίο έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες και οι Τούρκοι επιχειρούν σαφέστατα να προκαλέσουν νέα "Ίμια"...

Χθες στις 15.13 σχηματισμός αποτελούμενος από 4 τουρκικά Phantom F-4 και 4 F-16 εισήλθαν στον ελληνικό εθνικό εναέριο χώρο νοτίως της Σάμου.

Στις 15.19 τα 4 Phantom πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 700 ποδών, δηλαδή 230 περίπου μέτρων και στη συνέχεια πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 100 μέτρων. Στις 15:35 ο σχηματισμός βγήκε από τον ελληνικό εναέριο χώρο νότια της Σάμου.

Μια ιδιαίτερα προκλητική κίνηση καθώς μόλις προχθές είχε επισκεφθεί το Αγαθονήσι ο Κάρολος Παπούλιας και είχε καταδικάσει με σκληρό τρόπο την τουρκική προκλητικότητα.

Τόσο ο Μεϊμαράκης όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη καταδίκασαν τα γεγονότα ενώ το τουρκικό επιτελείο μιλούσε για "ελληνικές παραβιάσεις στο Αιγαίο"...

Ένταση επικρατεί και στην περιοχή γύρω από τα Ίμια.

Ο ελληνικός στρατός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε αυξημένη ετοιμότητα ενώ έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις του Ναυτικού.

Την ίδια ώρα στο εσωτερικό της Τουρκίας επικρατεί αναβρασμός και εντείνονται οι φήμες για νέες απόπειρες πραξικοπήματος από το στρατιωτικό καθεστώς.

Χρειάζεται σύνεση και προσοχή αλλά σε καμία περίπτωση παθητική αντιμετώπιση των γεγονότων.

Η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ , ξοδεύει δισεκατομμύρια ευρώ σε εξοπλισμούς και ήρθε η ώρα να ορθώσει και το δικό της ανάστημα.


Σοβαρή πρόκληση της Τουρκίας


Στην πιο σοβαρή πρόκληση των τελευταίων ετών προχώρησε σήμερα η Τουρκία .

Το επεισόδιο άρχισε όταν τουρκικά μαχητικά προσέγγισαν σήμερα το πρωί ελληνικό ελικόπτερο Super Puma και του ζήτησαν να αποχωρήσει από την περιοχή, υποστηρίζοντας ότι πετά σε ….τούρκικο εναέριο χώρο. Στη συνέχεια ενεπλάκησαν σε αερομαχία με ελληνικά μαχητικά. Την ίδια ώρα, τουρκικό περιπολικό σκάφος παρενόχλησε την ελληνική κανονιοφόρο “Νικηφόρος”, που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως δύο ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από την Κρήτη και αναχαίτισαν τα τουρκικά αεροσκάφη. Οι εισβολείς στις 09.22 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι και στις 09.55 -βγαίνοντας από το FIR Αθηνών- έκαναν υπέρπτηση άνωθεν και του Αγαθονησίου.

Είναι σαφές ότι με αυτό τον τρόπο η Τουρκία επιλέγει να απαντήσει στη χθεσινή παρουσία του Κάρολου Παπούλια στο Αγαθονήσι.

Οι ενέργειες αυτές της Τουρκίας, ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη, «παραβιάζουν κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και επιβαρύνουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων».

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ , η Βάσω Παπανδρέου σχολίασε : «Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.Δεν αρκούν τα διαβήματα προς την Τουρκία. Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ενημερώσει το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να εντείνει την επαγρύπνηση στην περιοχή της Δωδεκανήσου»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ αναρωτήθηκε : «πότε επιτέλους η κ. Μπακογιάννη θα ανησυχήσει; Όταν τα τουρκικά F16 φτάσουν να πετούν πάνω από την Ακρόπολη;»

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


«Είναι βέβαιο ότι, όπως και όλοι οι Έλληνες, οι νησιώτες του Αιγαίου θέλουν ένα ειρηνικό μέλλον με τους γείτονές μας. Το μέλλον όμως αυτό δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου.

»Δυστυχώς πρέπει να επαναλάβω κάτι που έχω πει και στο παρελθόν: Ότι ο πυρήνας του προβλήματος των ελληνοτουρκικών σχέσεων βρίσκεται στον καθοριστικό ρόλο του τουρκικού στρατού στην πολιτική της γειτονικής χώρας»

«Η Ελλάδα θέλει στέρεες γειτονικές σχέσεις με την Τουρκία. Θέλει οι επενδύσεις και στις δύο χώρες να κατευθύνονται στην πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού και φίλου τουρκικού λαού και όχι σε εξοπλισμούς.

»Και προσβλέπουμε πάντα σε μια αλλαγή αντίληψης της τουρκικής ηγεσίας για τα «ζωτικά» της συμφέροντα και στην υιοθέτηση των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων αρχών, όσον αφορά τις συμπεριφορές που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις ανάμεσα σε κράτη»

Ο Κάρολος Παπούλιας συμπλήρωσε ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί να διαδραματίσει διαμεσολαβητικό ρόλο για τον τερματισμό των ισραηλινών επιχειρήσεων εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, η Αγκυρα να «δημιουργεί μια σειρά από αδιανόητες και παράλογες προκλήσεις. Όπως η συστηματική πτήση στρατιωτικών της αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά, πάνω και από το Αγαθονήσι»

Σχόλιο : Επιτέλους ένας πολιτικός τολμάει να ορθώσει το ανάστημα του απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις...

Ο Κάρολος Παπούλιας επέλεξε το Αγαθονήσι λίγες μέρες μετά τις παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών χωρίς να έχει ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο βρέθηκε προ εκπλήξεως...

Οι σχέσεις Παπούλια-Καραμανλή δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρεμβαίνει όλο και πιο συχνά και οι εύστοχες τοποθετήσεις του κλέβουν τις εντυπώσεις...

Την ώρα που ο Παπούλιας βρισκόταν στο Αγαθονήσι , ο πρωθυπουργός ήταν στην ακριτική Ραφήνα...

Μερικές πληροφορίες για το Αγαθονήσι


Το ακριτικό Αγαθονήσι βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις συνεχείς προκλήσεις της τουρκικής αεροπορίας.

Πριν την επίσκεψη του Κάρολου Παπούλια , είναι αμφίβολο αν γνώριζαν οι περισσότεροι Έλληνες την ύπαρξη αυτού του μικροσκοπικού νησιού μεταξύ της Σάμου και της Πάτμου.

Στο διπλανό χάρτη έχουμε σημειώσει με τα κόκκινα βέλη την ακριβή τοποθεσία του νησιού.

Το δεύτερο βέλος δείχνει το ακόμα μικρότερο Φαρμακονήσι όπου επίσης έγιναν παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας.

Σας παραθέτουμε λοιπόν κάποια στοιχεία για το ακριτικό Αγαθονήσι :

Ανήκει στο Νομό Δωδεκανήσου, η έκτασή του φθάνει τα 13,6 τ.χλμ. το δε μήκος ακτών του 30,8 χλμ. με ασφαλή όρμο στους βόρειους ανέμους. Υπάρχουν δύο οικισμοί το Μεγάλο και Μικρό Αγαθονήσι με 158 κατοίκους (απογραφή 2001) που αποτελούν και την ομώνυμη κοινότητα υπαγόμενη στην επαρχία Καλύμνου. Το νησί διατηρεί συγκοινωνιακή σύνδεση με την άγονη δωδεκανησιακή γραμμή ή με τοπικά δρομολόγια από Λέρο και Κάλυμνο καθώς επίσης και από το Πυθαγόρειο Σάμου ( κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες ). Στο Αγαθονήσι υπάγονται και οι μικρονησίδες Ψαθονήσι, Στρογγυλή, Γλάρος, Κουνέλι και Μέρα. Εκκησιαστικά υπάγεται δια της Πατριαρχικής εξαρχίας της Πάτμου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.

Η τουριστική του ανάπτυξη είναι πολύ αργή περισσότερο της δυσκολίας και του υψηλού κόστους της μεταφοράς δομικών υλικών. Μόλις το 1980 προμηθεύτηκε το νησί με ηλεκρογεννήτρια. Τακτικές είναι οι επισκέψεις ιστιοφόρων σκαφών και θαλαμηγών ενώ το χειμώνα περιπολούντων σκαφών. Σημαντική η αλιεία.

Το όνομά του οφείλεται στο Αγαθόχορτο που απαντάται πλούσια στο νησί.



Στο διπλανό χάρτη βλέπετε σημειωμένο με κόκκινο βέλος το ακριτικό Φαρμακονήσι.

Οι περισσότεροι ενημερώθηκαν για την ύπαρξη του συγκεκριμένο νησιού μετα τις αερομαχίες των ελληνικών F-16 με τουρκικά αεροσκάφη...

Σας παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για το νησί για να έχετε μια άποψη :

Το Φαρμακονήσι (Νήσος Φαρμακούσα και Φαρμάκω) είναι ένα μικρό ελληνικό νησί του νότιου Αιγαίου στα Δωδεκάνησα, λέγεται ότι το όνομα του το πήρε από τα βότανα που υπήρχαν εκεί στην αρχαιότητα. Οι Κώες θρυλούν πως ο Ιπποκράτης μάζευε βότανα από το νησί, πάνω στο οποίο υπάρχει η βάση αρχαίου ναού κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Η απόσταση από τα παράλια της Μικράς Ασίας είναι 5,5 ν.μ.. Βόρεια του στα 9,5 ν.μ. βρίσκεται το Αγαθονήσι. Είναι άνυδρο και βραχώδες, ενώ η χλωρίδα του δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια καθώς επίσης και η πανίδα του. Το μόνο που αφθονεί στο νησί είναι οι αγροαρουραίοι και τα χταπόδια στην θάλασσα γύρω του. Έχει έκταση 4 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο πληθυσμός του είναι 74 κάτοικοι (απογραφή 2001). Υπάγεται διοικητικά στον δήμο Λέρου του νομού Δωδεκανήσου και βρίσκεται 12 ν.μ. ΒΑ της Λέρου.

πηγή: http://parapolitiki.blogspot.com

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ανάλυση του λογότυπου του CERN

Το λογότυπο (σήμα) του CERN


Στα λογότυπα βάζουμε πάντα κάτι που μας εκφράζει. Στο λογότυπο του CERN δεν μπορεί λοιπόν να υπάρχει κάτι που δεν τον εκφράζει. Εκείνο που θα παρατηρήσει κάποιος αν το εξετάσει λίγο προσεκτικά είναι τα πολλά εξάρια!
Αποτελείται από δύο σχήματα, το ένα που είναι πιο σύνθετο, είναι πάνω από το άλλο
που είναι απλούστερο. Το επάνω σχήμα περιέχει τρία εξάρια. Αυτό το καταλαβαίνετε
εύκολα αν χρωματίσετε το καθένα διαφορετικά. (Αυτό το κάναμε στην πιο κάτω εικόνα εμείς).



Ενώ το απλό σχήμα κάτω από το σύνθετο, (που φαίνεται ότι είναι από κάτω, διότι οι γραμμές του επικαλύπτονται από τις γραμμές του επάνω σχήματος), είναι επίσης ένα ξεκάθαρο εξάρι! Είναι ξεκομμένο όμως από τα άλλα. Οπότε το ερώτημα είναι γιατί να είναι έτσι σχεδιασμένο,
και γιατί να περισσεύει μια γραμμούλα αριστερά στο σχήμα που είναι επάνω του με τα τρία ενωμένα εξάρια;



Πριν δώσουμε την ερμηνεία μας, ας αναλογισθούμε ότι είναι πρώτη φορά ίσως που βλέπουμε μια υπέρβαση έστω και σημειολογικά μόνο του 666, δηλαδή το… 666.6!!
Προχωράμε στην ερμηνεία του συμβολισμού του λογοτύπου του CERN. Αυτή δεν μπορεί να
είναι άσχετη από την επιστημονική προσπάθεια που γίνεται εκεί.

Θα γνωρίζετε ίσως, ότι οι δυνάμεις, κατά τις σημερινές αντιλήψεις, στη Φυσική είναι 4 ειδών,
όπως στην φωτογραφία αριστερά: Οι δυνάμεις στο άτομο που είναι 2 ειδών, οι ισχυρές στον πυρήνα και οι ασθενείς στην περιφέρεια. Επίσης υπάρχουν οι ηλεκτρο- μαγνητικές δυνάμεις, και οι δυνάμεις από τη βαρύτητα. Από αυτές τις 4 δυνάμεις οι τρεις (εκτός τις βαρυτικές) έχουν συνδυασθεί σε ένα φυσικό – μαθηματικό μοντέλο. Υπολείπονται να ενωθούν σ’ αυτό οι βαρυτικές δυνάμεις. Να λοιπόν τι απεικονίζεται στο σχήμα:
Τα τρία 6άρια ενωμένα είναι οι 3 δυνάμεις στο ενιαίο μαθηματικό μοντέλο. Λείπει η 4η
δύναμη, η βαρύτητα. Αυτή είναι το μοναχικό εξάρι, διότι δεν βρέθηκε ακόμη τρόπος να συνδεθεί με τις υπόλοιπες. Γι’ αυτό φαίνεται… παραπεταμένη. Όλες οι δυνάμεις συμβολίζονται με 6άρια για να μοιάζουν σχηματικά με τους επιταχυντές στους οποίους διερευνώνται πειραματικά.


Μάλιστα οι επιστήμονες στο CERN ευελπιστούν να συνδέσουν και την βαρύτητα στο ενιαίο
μοντέλο όλων των φυσικών νόμων, και θεωρούν ότι έγινε αρκετή ήδη πρόοδος. Έτσι άφησαν
την θέση της τετάρτης δύναμης, της βαρύτητας, να υποδεικνύεται με τη γραμμούλα που
περισσεύει στο σχήμα των τριών εξαριών! Δηλαδή έχει κρατημένη θέση!
Δεν ξέρουμε αν υπάρχει και αποκρυφιστική διασύνδεση στην επιλογή των 6αριών του
σήματος του CERN. Όμως ασχέτως αν έγινε συνειδητά ή όχι η επιλογή των εξαριών, από
πνευματική άποψη εξετάζοντάς το, εμείς οπωσδήποτε βλέπουμε ένα ακόμη εσχατολογικό
μήνυμα.

Το ότι περιέχονται τα τρία εξάρια ενωμένα σε ένα σχήμα (666), είναι ένα ακόμη
προειδοποιητικό μήνυμα ότι βρισκόμαστε σε σημαδιακή εποχή, στην εποχή του «666»
που θα τελειώσει ο κόσμος, με τον καταστροφικό ερχομό του τελικού Αντιχρίστου. Και αυτό το
μήνυμα μας στέλνεται από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη το Θεολόγο στην Αποκάλυψη. Διότι εκεί ο Ευαγγελιστής μας προειδοποιεί ότι το σήμα του (τελικού) Αντιχρίστου θα είναι το 666, (μαζί
με το αντίστοιχο χάραγμα, και το όνομά του που επίσης θα δίνει σαν άθροισμα ψηφίων το 666.
Αποκ. 13, 17-18). Και όπως πριν τον Χριστό προηγείται ο Τίμιος σταυρός του, (το παρατηρούμε στις εκκλησιαστικές τελετές στο ναό, τις λιτανείες κλπ, και αυτό θα γίνει και κατά τη 2α Παρουσία), έτσι πριν τον Αντίχριστο εμφανίζεται το σήμα του, το 666.
Το CERN είδαμε ότι πρωτοανέπτυξε το World Wide Web το 1989 που μετά έγινε
internet. Και τα αρχικά www αντιστοιχούν στο 666 (όπως γράψαμε σε άλλη ιστοσελίδα). Το
barcode, στο γνωστό πρότυπο EAN13, έχει επίσης 3 οδηγούς – ράβδους ασφαλείας που είναι
εξάρια, δηλ. και εκεί εικονίζεται το 666. Τα συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής ροκ
χρησιμοποιούν το 666 κατά κόρον, και το συνδέουν συνειδητά και ανοιχτά πλέον με τον σατανά.
Και το ίδιο το λογότυπο του CERN ήρθε να προστεθεί σ’ όλα τα άλλα 666άρια. Επί πλέον ζούμε στην εποχή της Νέας Τάξης που ξεκίνησε επίσημα το 1990, από τότε δηλ. που ο Άγιος
Καλλίνικος από τη Ρουμανία, μας φανέρωσε ότι αρχίζουν τα γεγονότα της συντελείας.

Ένα χαρακτηριστικό της εποχής μας είναι η πνευματική άγνοια. Νομίζουν οι περισσότεροι ότιη θρησκεία είναι ένα εργαλείο του κόσμου αυτού, ενώ βέβαια ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Θρησκεία χωρίς υπέρβαση των ορίων αυτού του, οσονδήποτε μεγάλου, φυσικού κόσμου δεν νοείται. Διότι ο κόσμος αυτός φθείρεται, σύμφωνα και με τους αρχαίους φιλοσόφους, άρα και
οι θεότητές του σαν φθαρτές είναι ανυπόστατες.



Από τις θεότητες της Ανατολής στο CERN έφτασε η Shiva (αριστερά στη φωτογραφία), που βέβαια δεν μεταφέρει σε μας υπερβατικά μηνύματα αλλά παγανιστική ιδεολογία. Δεν μας εξυψώνει στην έννοια του Δημιουργού του Σύμπαντος, αλλά μας καθηλώνει στο επίπεδο της κοσμικής διεργασίας. Αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης πνευματικής διάκρισης στην εποχή μας. Το άλλο είναι ότι όλοι …βιάζονται, ακόμα και αν τρέχουν στην καταστροφή τους… Και σ’ αυτό το θέμα, το CERN διεκδικεί μια υψηλή θέση όπως είδαμε ήδη σε άλλη σελίδα, κάνοντας επικίνδυνα πειράματα.

Δείτε σχετικό video πάνω στο θέμα (αγγλικά). Στην αρχή γράφονται (μεταφρασμένα) τα εξής:
3 Αυγούστου 2008.
Ο Δρ. Walter L. Wagner στο αμερικάνικο πρόγραμμα «από ακτή σε ακτή» του ραδιοφώνου στα μεσαία (AM), με οικοδεσπότη τον George Noory συζητά την πιθανή καταστροφή του πλανήτη μας Γη από την δημιουργία μικροσκοπικών μαύρων οπών και παραδοξονίων (strangelets) στον επιταχυντή LHC του CERN.
Υποδεικνύει ότι οι τρέχουσες εκθέσεις για την ασφάλεια από το CERN έχουν σοβαρά
ελαττώματα και περιέχουν απαράδεκτους κινδύνους.
Παραδείγματος χάριν:
εάν δημιουργηθούν μαύρες τρύπες, που το CERN υπολογίζει περίπου 1 μαύρη τρύπα κάθε
δευτερόλεπτο, οι υπολογισμοί του Δρ Rossler's εκτιμούν ότι χρειάζονται 50 μήνες ως 50
έτη για να γίνουν αρκετά μεγάλες ώστε να καταστρέψουν τη Γη!
Τα αποτελέσματα δηλ. αυτού του πειράματος μπορούν να φανερωθούν σε μήνες ή χρόνια μετά από τις πρώτες συγκρούσεις στον επιταχυντή LHC.
Του Dr. Rossler's το website είναι lhcfacts.org
Του Dr. Wagner's το website είναι lhcdefense.org


πηγή: www.imdleo.gr (Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης)
5-11-(23-10)-2008, Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου

"CRISIS EVACUATION PLAN" for Finland citizens in Greece.



Πλήρες σχέδιο διαφυγής απο την Ελλάδα σε περίπτωση κρίσεως.


Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί το Σχέδιο διαφυγής από την Ελλάδα που διένειμε η Φινλανδική Πρεσβεία προς τους Φινλανδούς Υπηκόους που ζουν στην Ελλάδα.

Για το θέμα αυτό ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αϊβαλιώτης υπέβαλε την εξής ερώτηση στην Υπουργό Εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη:


(Αϊβαλιώτης Κων/νος)

***
"Σύμφωνα με πληροφορίες από Φιλανδούς που μένουν στην Ελλάδα, η Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα έστειλε -για 1η φορά- "πλήρες σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση κρίσης" ("CRISIS EVACUATION PLAN"), κάτι που δεν έγινε ούτε κατά την περίοδο του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία.

Το "σχέδιο" αυτό εστάλη στους 1.600 Φιλανδούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα και τους 25 Φιλανδούς που κατοικούν στα Τίρανα και περιλαμβάνει χάρτες διαφυγής, φόρμα με στοιχεία για κάθε πολίτη, όπως ομάδα αίματος κλπ.

Κατόπιν τούτου

Ερωτάσθε

1. Γνωρίζει το ΥΠΕΞ για ποιο λόγο εστάλη αυτό το "σχέδιο διαφυγής";

2. Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τη Φινλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα;"

***


Πηγή: εφημερίδα - EΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ημέρα 6)

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ



Σήμερα, στις 5 το πρωί, το Ισραηλινό Ναυτικό επιτέθηκε στο πλοίο «Dignity», που έπλεε προς τη βομβαρδιζόμενη Γάζα, πραγματοποιώντας μια ακόμη αποστολή (την Πέμπτη από τον περασμένο Αύγουστο) του Free Gaza Movement. Το σκάφος μετέφερε περίπου 4 τόνους φαρμάκων που συγκεντρώθηκαν από τον Κυπριακό λαό, γιατρούς και εθελοντές για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Η επίθεση έγινε σε διεθνή ύδατα, περίπου 90 μίλια μακριά από τα Ισραηλινά χωρικά ύδατα και τα χωρικά ύδατα της Γάζας. Το «Dignity» περικυκλώθηκε από τουλάχιστον 6 ισραηλινά πολεμικά σκάφη τα οποία έβαλαν με πραγματικά πυρά στη θάλασσα και στον αέρα γύρω από το σκάφος. Ενα από τα ισραηλινά πολεμικά διεμβόλισε το «Dignity» προξενώντας του ζημιές, άγνωστο σε ποιο μέγεθος. Παραβιάζοντας κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και Δικαίου της Θάλασσας, οι Ισραηλινοί εμποδίζουν το «Dignity» να προσεγγίσει τη Γάζα ή να βρει ασφαλές καταφύγιο στην Αίγυπτο ή το Λίβανο. Απαιτούν από το σκάφος να επιστρέψει στην Κύπρο, μολονότι αυτό δεν μεταφέρει την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμων για να επιστρέψει στη Λάρνακα και πρέπει να ανεφοδιαστεί.
Κάθε προοδευτικός άνθρωπος πρέπει να καταδικάσει αυτή την απροκάλυπτη πειρατεία. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει αμέσως και να απαιτήσει τον τερματισμό της πειρατείας εκ μέρους του Ισραήλ.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να διαδηλώσει ενάντια στη γενοκτονία
Ευτυχώς, κανείς από τους επιβάτες του «Dignity» δεν έχει τραυματιστεί. Πρόκειται για 15 πολίτες από 11 διαφορετικές χώρες. Τα ονόματά τους είναι τα εξής:
Ντένις Χίλι, καπετάνιος (Βρετανία)
Νίκος Μπόλος, δεύτερος καπετάνιος, εθελοντής του FGM (Ελλάδα)
Οθμάν Αμπού Φάλαχ, παραγωγός του Αλ Τζαζίρα, (Ιορδανία)
Ρενέ Μπόουερ, εθελόντρια του FGM (Aυστραλία)
Καόμι Μπατερλάι, εθελόντρια του FGM (Ιρλανδία)
Αικατερίνη Χριστοδούλου, δημοσιογράφος (Κύπρος)
Σάμι Ελ-Χατζ, δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα (Σουδάν)
Δρ Ντέιβιντ Χάλπιν, ορθοπεδικός (Βρετανία)
Δρ Μοχάμεντ Ισά, παιδοχειρουργός (Γερμανία)
Φάθι Τζαουάντι, τηλεοπτικός παραγωγός, εθελοντής του FGM (Βρετανία/Τυνησία)
Σίνθια Μακίνεϊ, πρώην γερουσιαστής, υποψήφια πρόεδρος του Πράσινου Κόμματος (ΗΠΑ)
Μάρθα Παΐζη, ερευνήτρια, ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα (Κύπρος)
Καρλ Πένχολ, ανταποκριτής του CNN (Βρετανία)
Θάερ Σάκερ, εικονολήπτης του Αλ Τζαζίρα (Ιράκ)
Δρ Ελενα Θεοχάρους, χειρουργός, μέλος του Κυπριακού Κοινοβουλίου (Κύπρος)
Στη διάρκεια της ημέρας θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερώσεις.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ημέρα 4)

Από το πρωί του Σαββάτου ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει με συνεχή χτυπήματα από αέρα και θάλλασα την Γάζα με αποτέλεσμα χιλιάδες τραυματίες και πάνω από 300 νεκρούς [Φώτο]. Οι ισραηλινοί και τα δυτικά ΜΜΕ δικαιολογούν την επίθεση ως "νόμιμη άμυνα" στις αυτοσχέδιες ρουκέτες που εξαπολύουν οι οργανώσεις της αντίστασης (Χαμάς, Τζιχάντ, Λαϊκό Μέτωπο) από την Γάζα στο έδαφος του Ισραήλ με κύριο στόχο τους ισραηλινούς εποίκους. Η αλήθεια είναι ότι η εκεχειρία έχει παύσει εδώ και καιρό από τους ίδιους τους ισραηλινούς με σκοπό τον αφανισμό της Παλαιστίνης από το χάρτη, στέλνοντας τεθωρακισμένα στα σύνορα και προετοιμάζοντας στρατιωτική εισβολή στη Γάζα.















Η μαζική σφαγή που διαπράττεται στο Παλαιστινιακό λαό, αυτή τη στιγμή, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να σταματήσει άμεσα. Οι ισραηλινοί φονιάδες, η μόνη περιφερειακή πυρηνική δύναμη, απολαμβάνουν την επιβράβευση των αμερικανών και την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία επιβραβέυει το Ισραήλ παρά την άρνησή του να συμμορφωθεί ακόμη και στην ίδια τους τη νομιμότητα. Το αίμα του Παλαιστινιακού λαού ενώνεται με το αίμα του λαού του Ιράκ και του Αφγανιστάν και με την πλήρη κάλυψη των αραβικών αντιδραστικών καθεστώτων.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ημέρα 3)







Άρχισε η επέλαση των Εβραίκών χερσαίων δυνάμεων.

Η βάρβαρη επίθεση των ισραηλινών στη Γάζα θέλει να επιβάλει την παράδοση και την παραίτηση του Παλαιστινιακού λαού απο τα εθνικά του δικαιώματα, και να τα υποθηκεύσουν στα χέρια των σιωνιστικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Αφόρητες πιέσεις εξασκούνται στο λαό μας να δεχθεί την παράδοση με το όνομα της ανανέωσης της εκεχειρίας. Εκεχειρία που ποτέ δεν υπήρξε. Και συνέχισης των ανόφελων, ατελείωτων, διμερών διαπραγματεύσεων που στη σκιά τους διπλασιάστικαν οι εποικισμοί, συνεχίστηκε η οικοδόμηση του τοίχους του αίσχους στοχεύοντας στην τελειωτική προσάρτηση της Ιερουσαλήμ, επιβολή καθεστώτος απαρταχάϊντ σε βάρος του λαού μας και τελικά αποτροπή οποιασδήποτε προοπτικής για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. Σήμερα διακυβεύεται το μέλλον της Παλαιστινιακής υπόθεσης και δεν πρέπει να εξομοιώνεται το θύμα με το θύτη, Καλούμε όλους τους φίλους μας να απαιτήσουν μαζί μας σε όλα τα επίπεδα να: · Να σταματήσουν άμεσα τα εγκλήματα εθνοκάθαρσης του Ισραήλ στη Γάζα. · Να αρθεί ο αποκλεισμός της Γάζας, τώρα. · Να τερματιστεί η σιωνιστική κατοχή στην Παλαιστίνη. · Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα τηλ. 6933216336


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

EBΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ημέρα2)



















Μήπως καμιά Κυβερνητικο-Πολιτική καταδίκη σήμερα παίζει;
(Γιατί όπως βλέπετε μετά την χθεσινή έχουν παγώσει όλα)
(Oύτε ντουφεκιά ακούστικε βρε παιδί μου.
Βρε τι σου είναι αυτές οι Πολιτικές !!!
Σκέτο δέος, που να τολμήσουν οι καϋμένοι Ισραηλινοί να βομβαρδίσουν ξανά.
Τρελοί είναι;).


Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ημέρα 1)


Τα απομνημονεύματα των φιλειρηνικών Ισραηλιτών.












Οι εικόνες που βλέπετε δεν είναι καθόλου σκληρές κι απάνθρωπες, σκληρές, απάνθρωπες και εγκληματικές είναι οι συμπεριφορές όλων μας που ενώ βλέπουμε τόσα χρόνια τώρα τον Παγκόσμιο ποδηγέτη των λαών (το Ισραήλ), να δολοφονεί και να ξεκληρίζει ανενόχλητο ολόκληρους λαούς όπως τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, εμείς γυρνάμε το κεφάλι και σφυρίζουμε αδιάφοροι, ή κάνουμε καμιά πορεία σπάζοντας κανένα μαγαζί, πετάμε καμιά μολότοφ έτσι για να επανέλθει η νομιμότης, ή κάνουμε καμιά απεργιούλα για να περάσει η ώρα και να χάσουμε καμιά διδακτική ώρα και να φιμώσουμε τα στόματα των άλλων γιατί εμείς αγωνιζόμαστε.
Οι δε Κυβερνήσεις μας δε διαχρονικά άκομψα και γενικόλογα κάνουν το χρέος τους καταδικάζοντας ρητορικά στα τηλεοπτικά κανάλια κάθε μορφή βίας απ' όπου κι αν προέρχεται κι έτσι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Σκεφτείτε στην θέση αυτών να ήταν τα δικά μας παιδιά (το δικό σας, το δικό μου) και να διαδραματιζόταν αυτές οι σκηνές.
Πραγματικά θα με κάλυπτε σαν γονέα μια απεργία, μια κινητοποίηση, μια καταδίκη από Κυβερνητικά χείλη.... Εσάς;;;

ΑΙΣΧΟΣ - ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - ΞΕΥΔΟΣ



"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ...
Μ' ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΟΜΠΙ"